De Grote Apekopshow

Spetterend spektakel voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar!

Reacties

Het programma: zeer kindvriendelijk, humoristisch en vol onverwachte effecten. En: enorm aardige artiesten. 'beest'achtig goed!!
Team Vondelschool Bussum


De grote Apekopshow is voor alle leeftijden geweldig! Een ochtend lang waren alle kinderen geboeid door het spektakel dat zich afspeelde. Veel afwisseling, woordgrappen en kunsten. De gekste dingen gebeurden tijdens de show. Een aanrader voor elke school die iets te vieren heeft!!
Openbare Dalton Basisschool de Branink, Laren (Gld.)


De komische muzikale acts van de Grote Apekop Show blijken niet alleen bij de jeugd maar ook bij volwassenen een absolute hit!
De Grote Apekop Show is gek. Té gek!

Hans Kazàn


Na meer van 500 kindervoorstellingen georganiseerd te hebben mogen wij stellen dat De Grote Apekop Show er beslist uitspringt. Het programma is sprankelend en zeer afwisselend en de jeugdige toeschouwers worden volledig bij dit kinderspektakel betrokken.
Bureau Jeugdland, Gemeente Schiedam


De kinderen, het team leerkrachten en de ouders waren waanzinnig onder de indruk en enthousiast over de performance van De Grote Apekop Show. Het is duidelijk dat deze artiesten jarenlange entertainment-ervaring hebben opgedaan want ze zijn zeer professioneel in de uitvoering en zitten vol met humor voor alle leeftijden. Dit resulteerde in een spektakel tot en met waar alle leerlingen van groep 1 tot en met 8
Christelijke Basisschool Oud Zandbergen, Huis ter Heide.